St. Mihály SportEgyesület
Friss hírek:
2024. március 29. (péntek)

Spenót ! (csak 3 pont)

vegetables-3606387-1280.jpg

Nem sok babér termet a hétvégén a pályára lépő csapatainknak, a nagyrészt zöld-fehér színeket  választó, és abban is játszó ellenfeleinkkel szemben ( U-19 Balástya,Balástya,FTC, Szombathelyi Haladás )

Így hát színekben,és ízekben is jogos a hasonlat méregzöld volt ez a hétvége mint a spenótfőzelék  melyet ,néha meg kel ennem , de azért nem szeretem .

1. Fiú U-14 : Szent Mihály FC- Deszk FC 2-7 

Öt nappal a makói tragikus események után,egy újabb élcsapattal kellett megmérkőznünk.

Fontos volt,hogy legyen fiatal csapatunknak biztatása, maradjunk motivációban.

Az első félidő rendkívül jól sikerült, az egyszemélyes csatársorunk Sáfár Vince kétszer is egyenlített,s csak 20 másodperccel a félidő  vége előtt kapott góllal vonult hátrányban a szünetre 2-3 -mal a remekül helytálló csapatunk . Nagyon  sokáig látótávolságon belül voltunk,csak gratulálni tudunk a srácoknak,s nagyon várjuk az L-IT SZEAC elleni- fontos ,és reményteljes- folytatást.

2. Fiú U-19: Szent Mihály FC- Balástya 0-3

Nem-nem, és nem. Nem vállaljuk ,hogy évről-évre törvényszerűen a Balástya szakítja meg ifi csapatunk jó sorozatát,egyben visszalök bennünket az  úton. 

Inkább azt hisszük,hogy nem vagyunk még eléggé készek egy taktikailag tudatos ,nálunk el nem sokkal gyengébb ellenfél legyőzésére egy fontos mérkőzésen , hajtottunk mi , küzdöttünk becsülettel , de mindent elkövettünk,illetve elszenvedtünk,ami a vereséghez vezetett. (azokban a periodosokban kaptunk gólt- mikor nem szabad : első félidő eleje,vége,második félidő eleje - majd az "ezen a meccsen semmi sem sikerül" állapotba navigáltuk magunkat stb,stb )

A fentiek ellenére nem történt semmi  baj,már most tudjuk ,hirdetjük, hogy jövő szombaton egy újabb jó sorozatot fogunk kezdeni,s nagyon csalódottak lennénk,ha a tavaszi záráskor nem végeznénk a Balástya előtt,illetve tavasszal győzni megyünk a visszavágóra !

3. Leány U-14  : Pécs- Szent Mihály FC 1-3

A vártnál nehezebb volt,de Kazi mester véleménye szerint ez Pécs a  sokkal jobb mint gondoltuk,így kell értékelni,becsülni a sikert,a három pontot.

4.Megye II:. Szent Mihály FC- Balástya 0-1

Nagy ,és sok frázis mondható az eredményre,a helyzetre.

Nem tesszük, inkább másról szólunk :a csapattagok  egyértelműen megérdemeltnek minősítették a vereséget , illetve a gárda épületén egyértelműen látszanak némi  hajszál repedések,amit most kell cementes lével betapasztani a további nagy célok, és az eddigi remek hangulat megőrzése  érdekében.

5. Leány U-16 : FTC- Szent Mihály FC 4-1

A  realitás győzött a vágyak felett. Szűkös,néhol poszthiányos a keretünk, de nem kell semmiért szégyenkeznünk,és senki ne higgye,hogy nem teszünk meg a továbbiakban is mindent a dobogóért- ami álmunk,és idénycélunk.

6. Leány U-19 . MOL-VIDI-  szent Mihály FC 6-0

A hírek szerint egy jó második félidő,s hazafelé a buszon alkotó légkör jellemezte a gárdát- összességében a jövőt tekintve biztató volt a fehérvári kirándulás !

7. Női NB I : Szombathelyi Haladás- Szent Mihály FC 0-2

Kedves Lányok !

Legyen sokáig a fületekben a lelátó tapsa, ahogy levonuláskor értékelte teljesítményeket ünnepelt benneteket. Nagyon szerethetőek vagytok egyénenként is,és csapatként is.

Sokat dolgoztatok,és jól játszottatok, s ha továbbra is ezen az úton jártok, járunk a labdarúgás is  is szeretni fog bennünket,s sok szép ajándékot ad nektek, nekünk ebben az idényben !,

Partnereink, Szponzoraink

Szavazás

Hétvégi pontszám ? (Szekszárd/nők,Mindszent/férfiak)

6 (33.3%)
4 (33.3%)
3 (33.3%)
1 (0.0%)
0 (0.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

st [dot] mihaly [dot] fc [at] gmail [dot] com
szentmihaly [dot] kft [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6723 Szeged, Zöldfa u. 16.