St. Mihály SportEgyesület
Friss hírek:
2019. május 25. (szombat)

Fekete Péter

3765.jpg

Tegnap véget ért a területi futsál  2018/19 idénye nagy kártyapartijának 3 osztása is,s az éremért folytatott csatában kezünkben maradt a vesztő lap a Fekete Péter.

Már az osztásnál(sorsolásnál) sem volt túl sok szerencsénk.azzal,hogy a Kelebia ellenünk lehetett bajnok,majd friss aranyérmesként különösebb motiváció nélkül utazhatott Apátfalvára: ez nem túl jó lapjárás.

Azért az osztásból  ennél jóval több is kihozható lett volna,mindhárom riválisunk 6 pontot szerzett.mi hármat,mégpedig úgy,hogy kezdésnek egy ihletet mérkőzésen kettő nullára nyertünk Apátfalván.

Azt, hogy tegnap   mi történt a csapattal ,(Szent Mihály FC- Pázsit SE 2-7 ) nem ennek a cikknek tiszte kutatni , de el kell mondanunk....

.......egy nagyon fontos mérkőzésen az idény egyik leggyengébb játékát nyújtottuk, hibát-hibára halmoztunk( elsősorban védekezésben),elfogadható kezdés után  levezettük magunkat a mélybe.

  Persze még át lehet adni a derék kéményseprőt ábrázoló kártyalapot másnak.(elsősorban Apátfalvának, de még a Pázsit is érdekelt lehet),de ehhez ésszel,és szenvedéllyel kell kártyázni,úgy,mint ahogy tettük akkor- amikor még élveztük a játszmát.

Mert rövidesen vége a játszmának, leoltják a villanyt ,s hazamennek a legények, hárman éremmel mosolyogva,egyvalaki meg a Fekete Péterrel karöltve.

  

Hozzászólások:

Szavazás: Ki lesz Az Osztályozós Ellenfél.

Eredmények

24 óránként csak egy szavazat engedélyezett azonos IP címről!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

Telefon:

30/967­-6020 (mob)

st [dot] mihaly [dot] fc [at] gmail [dot] com
szentmihaly [dot] kft [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6723 Szeged, Zöldfa u. 16.