St. Mihály SportEgyesület
Friss hírek:
2021. március 04. (csütörtök)

Gól , Gól, Csilla Gól !

nu17-2.jpg

A győztes első mérkőzés után visszavágott Bosznia-Hercegovina korosztályos csapata és ugyanazzal az eredménnyel győzött le válogatottunkat, mint mi őket két nappal korábban. A 3–1-es mérkőzésen a magyar gólt Savanya Csilla szerezte.

A bosnyák válogatott a keddi vereséget követően még motiváltabban készült ellenünk a női Eb-selejtező minitorna előtti utolsó nemzetközi felkészülési mérkőzésünkön.

Női U17-es válogatottunknak nélkülöznie kellett a kisebb sérüléssel bajlódó Vida Boglárkát, és Lovász Anna sem volt százszázalékos állapotban.

A bosnyákok próbálkozásainak már az ötödik percben meglett az eredménye: az ellenfél támadója oldalról tört be, amire későn reagáltak védőink, így a kimozduló kapus mellett a hálóba tudta passzolni a labdát.

Erre a 19. percben válaszoltunk, amikor Savanya Csilla csapott le egy labdára és a kapuba vágta.

Az első félidő hajrájában szöglethez jutottak a házigazdák. A hosszú oldalon nem koncentráltunk eléggé, így a 45. percben fejesből ismét előnyt szereztek.

Továbbra is igyekeztünk helyzeteket kialakítani, próbáltuk nyomás alatt tartani az ellenfelet és többször is kiegyenlíthettünk volna – de nem sikerült betalálnunk.

A keddi formájához képest sokkal agresszívabban futballozó bosnyákok viszont kihasználtak egy rossz felszabadítási kísérletet és a 86. percben beállították a 3–1-es végeredményt.

Játékban ennél többet kell mutatnunk. A labdaátvételeken és a pontatlanságon kell még dolgoznunk az Eb-selejtező minitorna előtti utolsó edzőtáborban; valamint a fejeseken, hogy ne kapjunk gólt pontrúgásból. Az ellenfél nagyon felszívta magát a visszavágóra, mi pedig sajnos nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket. A selejtezőn két nap lesz a mérkőzések között, most csak egy napot tudtunk pihenni, amit fizikálisan nem bírtunk, ebben is fejlődnünk kell még – nyilatkozta a találkozót követően Schumi Dorottya szövetségi edző.

Női U17-es válogatottunk szeptember végén háromnapos edzőtáborban vesz részt Bükön, majd október első hetében a szombathelyi rendezésű Eb-selejtező minitornán fog szerepelni, ahol Bulgária (október 02.), Kazahsztán (október 05.) és Lengyelország (október 08.) lesz az ellenfele.

Bosznia-Hercegovina–Magyarország 3–1 (2–1)
Magyarország: Borók Dorina – Székely Zsuzsanna, Sain Anna, Németh Diána, Benke Dorka (Juhász Enikő, 91.) – Bokor Blanka (Lovász Emma, 45.), Mészáros Cecília – Sali Rebeka (Siber Glória, 45.), Csizmadia Zsófia,

Partnereink, Szponzoraink

Szavazás: Női Magyar Kupa:? Astra- Szent Mihály FC

Eredmények

24 óránként csak egy szavazat engedélyezett azonos IP címről!

A szavazás vége: 2021.03.07.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

Telefon:

30/967­-6020 (mob)

st [dot] mihaly [dot] fc [at] gmail [dot] com
szentmihaly [dot] kft [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6723 Szeged, Zöldfa u. 16.