St. Mihály SportEgyesület
Friss hírek:
2020. december 04. (péntek)

Egy Sorsolás Margójára.

kerdojel.png

Feltett,és megválaszolt kérdés volt  honlapunkon a kívánságműsor:Kivel szeretnének találkozni lányaink a rajton ?

A fontos,izgalmas kérdés nem hozta lázba hölgyeinket,mellékszál-,de fontos- egy magánbeszélgetésen kiderült nagyrészt Olajos Csaba barátunk vitázott önmagával a válaszokban.

Eredményt hirdetni azonban így is i kell, összesen 12 válasz érkezett

Az allokáció

- FTC      3 szavazat

- MTK     2 szavazat

- Győr    4 szavazat

-Haladás 2 szavazat

- Kelen    1 szavazat   

- DVTK nem kapott voksot

- Astra nem kapott voksot   

Mint jól tudjuk  az FTC kaptunk a rajtra,s az is a tudásunk része a sorsolás nem kívánságműsor.labdarúgásban megöregedve viszont viszont most tapasztaltam először,hogy mennyire torz,egyoldalú lehet egy sorsolás.

Íme a sorminta:

1. ford: FTC idegen

2.ford: DVTK otthon

3. ford : MTK idegen

4. ford:  Kelen idegen

5. ford : Astra otthon

6. ford : Győr idegenben 

7. ford :Haladás otthon

Most könnyű lenne arról írni,hogy milyen nehéz  is ez  a balsors sors,és sírni kicsit hozzá .panaszkodni.

El nem tagadható, tény .sót evidencia ezen sorsolás veszélyei,nehézségei a benne rejlő kockázat,de nekünk ez ma már  külső adottság.

A mi  feladatunk az ,hogy munkánkkal,egységünkkel,hitünkkel kiegyenlítsük a a sors vélt hátrányát, sőt ha van erőnk, és lehetőségünk hozza még előnyt is kovácsoljunk  belőle.

Néhány érdekesség:

- Harmadik idényünket kezdjük az NB I.-ben,s mindegyik rajt idegenbe szólította a csapatot(DVTK,Győr FTC)

-A Kellennel harmadszor találkozunk fontos idény  kérdésekben ( NB II bajnoki cím,és most másodszor NB I bennmaradás) minden esettben mi utaztunk kétszer Pestre. és ők egyszer hozzánk.

- Általánosságban elmondható ,hogy- a nagyon igazságtalan három fordulós rendszerben- mi utazunk kétszer idegenben közvetlen vetélytársainkhoz (2019-20 Győr,Kelen, 2020-21 Győr Kelen)

Azonnal váltsunk pozitívra:kedden  a 7. sorsolási számot húzták ki nekünk ,mely szám mágikus,és egyben biblikus is.

Népek ,mesék,és szinte minden vallás fontos jelentéssel bíró száma a hetes(illetve annak többszöröse) , a bibliában például 433.-szor szerepel.

Napestig lehetne sorolni a motívumokat: hétfejű sárkány, hétmérföldes csizma,a teremtő megpihen a hetedik napon, hét szűk,és hét bő esztendő,hét erény,hét halálos bűn stb-stb

A heteshez rengeteg pozitív,de ugyanannyi negatív tartalom is köthető- szinte minden attól függ ki melyiket választja.akarja.

Sorsolási számunkhoz mi csak pozitív tartalmat kötünk,mert harmadik, egyben eddigi legjobb idényünket akarjuk futni az Nb I.-ben ,melyhez kell a szerencse is (hívjuk is hozzá Fortuna Asszonyt társnak),de tudjuk sokkal több múlik rajtunk,  mint a  bajnoki menetrenden.

Zárásként a  hetes számról két szemelvényt közlünk- kiemelve a számunkra fontos tartalmakat:

1. keresztény szerzetesek körében hét elítélendő magatartás vagy főbűn ismert: az érzéki vágy, vagyis a szexuális bujaság, a gőg vagy a kevélység, a harag vagy az indulatosság, az irigység, a lustaság, a fösvénység valamint a falánkság (és iszákosság). Az erények száma is hét, ezek: a megfontoltság, a bátorság, a mértékletesség, az igazságosság, a hit, a remény és a jótékonyság

 

 

2.A numerológusok szerint, aki 7-én született a Neptunusz vibrálásában áll. Rendkívül eredeti, impulzív, nagyfokú képzelőerővel és empátiakészséggel rendelkező ember, aki vonzódik az okkult tudományokhoz. Érdeklődik az ezoterikus rejtélyek, a mitológia, az űrkutatás, az UFO-k és minden ismeretlen iránt. Van benne intuíció, jövőbelátó képesség és megnyugtató magnetizmus. Felelősségteljesen és lelkiismeretesen dolgozik, de ha negatív hatás éri, összezavarodik.

Szerencsés napjai a vasárnap és a hétfő, hasonlóan a 2-es számú emberhez, akihez erősen vonzódik. Színei az ibolyakék, a rózsaszín, a csillogó világos színek, a zöld árnyalatai, a fehér és a sárga. Kövei a féldrágakövek, a krizolit, a kalcedon, ametiszt és a smaragd. Féme az alumínium. Virága a primula. Eleme a víz. Hangulatára kedvezően hat, a szimfonikus zene, a népzene és a hárfamuzsika hallgatása. Gyengesége, hogy túlzottan aggályoskodó, könnyen válik szorongóvá, frusztrálttá. Idegrendszeri labilitáson túl hajlamos mindenfajta nehezen diagnosztizálható betegségre. Fogékony a mérgezésre és a daganatos megbetegedésekre.

Hozzászólások:

Partnereink, Szponzoraink

Szavazás: Szent Mihály- Haladás

Meggyőző Hazai (0.0%)
Nehéz Hazai (60.0%)
Döntetlen (0.0%)
Szoros Vendég (0.0%)
Nagyarányú Vendég (40.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Kövess Facebookon!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

Telefon:

30/967­-6020 (mob)

st [dot] mihaly [dot] fc [at] gmail [dot] com
szentmihaly [dot] kft [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6723 Szeged, Zöldfa u. 16.