St. Mihály SportEgyesület
Friss hírek:
2024. március 29. (péntek)

Csobán A Csodakapus(9 pont)

vegetables-3606387-1280.jpg

Mindenképpen személynevet szerettünk volna adni írásunk címének. 

Választhattuk volna Papp Zsigmond játékvezetőt is, de -szerintünk- neki most elég a maga baja.

Csobán Róbert lett a kiválasztott,ki szép, és dicsőséges kalandozást végzett Mártélyon a kapusposzton.

Az,hogy vészkapussal,kettős emberhátrányban jó harmincöt percen keresztül nem kapott gólt,nemcsak Robit,az egész csapatot is dicséri, egyenlítésünk a hősiesség jelképe is, de  egyben azt is megmutatja, jó ha az ember néha az időknek  szembeszegül. 

Eredménysor,és a szokásos egy-egy mondat:

1. Fiú U-14:

Szent Mihály FC- UTC  1-1

Az Újszegedek igen jól játszottak(talán most álltak fel előszór teljes kerettel) - így nagyon értékes a megszerzett egy pont.

2. leány U-16 kiemelt.:

Győr ETO- Szent Mihály FC 1-2

Nem győzni szoktunk menni Győrbe,ezért (is) szombaton  nagyon értékes sikert arattunk ezzel ,bejelentkeztünk  egy éremre.

3. Női Magyar Kupa:

Mol-Vidi- Szent Mihály FC 0-3

A lehető legjobb eredményt értük el Fehérváron ,jól játszottunk,sok-sok helyzetet hagytunk ki(ami most egyáltalán nem baj),hisz nem kell ,hogy riválisaink felfigyeljenek.

4. Megye II :

.Mártély SK- Szent Mihály FC 1-1

A cikk bevezetőben már elhangzottak a dicsérő énekek,most kedvenc bibliai idézetünk alapján( " erő,szeretet,józanság ") szólunk :Ezen a meccsen az erő,beleértve az akaraterőt is nagyon megvolt , hál Istennek a szeretetben ( a csapategység és az érzelmek terén )sem szűkölködtünk, a józanság viszont nagyon  hiányzott- NÁLAM IS.

Napokkal a mérkőzés után fogalmazódott meg bennem: Az,hogy egy újonc játékvezető elnéz a kárunkra egy tizit,még nem törvényszerű a két  kiállítás.

Baján Zoli viszont  az egyetlen esélyt lőtte meg a 92. percben megalkotott szabadrúgásgóllal, mi után már nem maradt ideje a hazaiaknak semmire.

Az FK elleni szombati  hazai után , házi ünnepség keretében a Tevében biztosan a közbeszéd tárgya lesz még a mártélyi mérkőzés.

5. Női Megyei :

Szent Mihály FC- Balástya 0-1

Továbbra sincs szerencsénk.

6.Leány U-14 Kiemelt :

Szent Mihály FC- Hatvan 0-14

7. Fiú  U-19/B

Szent Mihály FC- SZEAC- Szőreg 1-1

Sokáig vezettünk,s majdnem visszahoztuk az FK 1899 Szeged ellen elvesztett pontokat.

Céljaink tiszták,és elérhetőek (felsőház),s ez a nagyszerű mérkőzés is igazolta elképzeléseinket.

PIROS- SÁRGÁK:88 labdarúgó lépett a hétvégén pályára.

Polgár Tamás,Barbocz Márk,Zsotér Gergő,Rigner Márk,Nagy Gergő,Kajcic Gergő,Novák Ádám,Muhi Balázs,Juhász Roland,Jászberényi Miklós,Mórocz Gergő ,Novák Bence,Savanya Csilla,Kis-Lantos Hanna,Görög Zsófia,Papp Szidonia,Bartalis Barbara,Sajti Krisztina,Sárosi Csilla,Micic Sladana,Pilán Tímea,Csontos Zsanett,Ramor Korina,Török Lilla,Malesevic Sanda,Kerekes Eszter,Koprena Jelena,Fehér Zsuzsanna,Buknicz Inez,Kiss Szandra ,Hethesi Kinga,Nacsa Izabella,Frankó Nikolett,Csúri Alexandra,Varga Viktória,Nagy Enikő,Sasvári Annabella,Kovács Rebeka,Tóth Kinga,Kovács Réka,Gyémánt Korina,Mészáros Nóra ,Gligor Emese,Papdi Jázmin,Csonka Viktória,Fitor Gerda,Kozma Vivien,Ábrahám Anna,Pallagi Vanda,Palotás Petra,Balázs Evelin,Mező Fanni ,Suták Dorka ,Fischer Márta ,Papp ildikó ,Rabi Ramóna ,Pálnik Johanna ,Gergely Kata ,Sólya Kamilla ,Bozoki Csenge,Csobán Róbert,csobán Krisztián,Bacsa Dániel,Belaidi Ajád ,Baján Zoltán,Olajos Csaba,Hufnágel Péter,Antal Balázs,Klippel Ádám ,Fábián-Saleh Houssam ,Vér Dávid ,Mészáros Márk ,Nagy Norbert,Magyar Béla,Bajusz Róbert.,Noska Szabolcs ,Török Márk ,Patkó Barnabás,Gligor Elöd ,Bondár Bálint,Kovács Nimród ,Vörös Tibor ,Farkas Benedek ,Barcsány Kende ,Kovács Bene ,Magyari Dániel ,Noska Dominik

 

 

 

 

 

 

 

Partnereink, Szponzoraink

Szavazás

Hétvégi pontszám ? (Szekszárd/nők,Mindszent/férfiak)

6 (33.3%)
4 (33.3%)
3 (33.3%)
1 (0.0%)
0 (0.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

st [dot] mihaly [dot] fc [at] gmail [dot] com
szentmihaly [dot] kft [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6723 Szeged, Zöldfa u. 16.