St. Mihály SportEgyesület
Friss hírek:
2022. december 03. (szombat)

A Jövő Futballistái !

247305993-4462869300462284-6154325228735790370-n.jpg
LÁNYOK LEGYETEK NAGYON BÜSZKÉK MAGOTOKRA, MI AZOK VAGYUNK RÁTOK. Vajda Zsófia, Bakai Bianka, Mészáros Nóra, Vincze Kincső, Bagi Luca, Tóth Kinga, Kozma Vivien, Csonka Viktória, Boruzs Boglárka, Kovács Réka, Gligor Emese, Papdi Jázmin, Gyémánt Karina, Siket Szonja.

-2021 október 16 Győri ETO- Szent Mihály FC   2-0 

- 2021 október 20. Szent Mihály FC- MTK         1-15

A margóra :

1. Tudtuk, hogy eljön az idő, de későbbre vártuk az áttörést, azt amikor beköszönünk a legjobb 10 csapathoz egy igazán markáns jó teljesítménnyel.

Ez már  októberben Győrben be következett  ,rendkívül jól játszottunk,kiváló egyéni teljesítményekkel . közel az idő,amikor a Magyar női Futball szereplői felkapják a fejüket csapatunk eredményei,játéka láttán. (És persze rögtön szét akarjak majd  szedni azt.)

2. A sportszerű  Győr elcserélte magát,meg tudtuk volna óvni a mérkőzést , s 3-0.-val meg kapjuk a három pontot. A négyszeri játékmegszakítás nem befolyásolta a végeredményt,s amúgy sem szokásunk az óvás.

Ez üzenet Pécsre is, az U-17 elleni  gusztustalanságukra. 

3.. Szokásos történet a pesti nagy csapatok ellen, sírnak ,hogy nem tudnak kiállni, nincs pályájuk, segítsünk.,módosítsunk időpontot.Ezt m mindig megtesszük,Ők meg összepakolják  az összes ágyúikat, vért isznak, s elindulnak szétlőni  a Szegedet ,a rajtuk segítőket.

Ehhez vegyük még hozzá a Csongrád megyei játékvezetőket, akik mindig megfújják Tápén a "hazai pályát- a vendég nagy csapat javára.

Nehogy azt higgye az olvasó,hogy most sírunk , a jelenséget ismerjük,együtt tudunk  élni vele,sőt előnyünkre kell fordítani azt. 

Viszont kötelesek vagyunk elmondani a fentieket,a mieink védelmében,és,hogy az eredményt mindenki a helyére tudja tenni .

A lányok lelkével többet kell most törődni,és nagyon szeretni őket  egyenként,és a csapatot.

Azt viszont tisztán láttuk tegnap a  Szent Mihályból több hölgy fog eljutni a felnőtt NB I,.be,mint a kékektől.

NAGYON SZÉP VOLT LÁNYOK 

 

HAJRÁ SZENT MIHÁLY

Partnereink, Szponzoraink

Szavazás

Jelenleg nincs aktuális szavazás.

Elérhetőségeink, Kapcsolat

Telefon:

30/967­-6020 (mob)

st [dot] mihaly [dot] fc [at] gmail [dot] com
szentmihaly [dot] kft [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6723 Szeged, Zöldfa u. 16.