St. Mihály SportEgyesület
Friss hírek:
2024. március 29. (péntek)

St. Mihály FC- Szöreg II 2-2 (0-2)

bakto-szentmihaly48-gs.jpg

BRAVÚR A JAVÁBÓL! - az írd, és mond hat stenderdnek mondható - Csikos, Tóth T, Néma, Ali, Váczi B, Móra T, - játékosokkal felálló szőregiek ellen csapatunk mint játékban, mint helyzetekben, egyenrangú partner volt, s meglepetés pontot szerzett. A szívet tekintve magasan a hazaiak fölé nöttünk.

St.Mihály FC: Kelemen Zsolt - Tóth Gábor, Molnár Tamás, Baján Zoltán (Hevesi Szabolcs),Kovács Soma - Tóth Zoltán, Sándor Csaba, Somogyi Tamás (Kónya Balázs), Bányik Ferenc (Nagy Attila) - Mesits Zoltán (Jani Levente), Szalai János (Csikós Csongor)

                                                     Gólszerzők: Tóth Zoltán, Sándor Csaba

                                               

„Hátrányból elért döntetlen bravúr a legjavából!” - Szentmihály PSE-Szőreg II. 2-2 (0-2)

Hétfő délelőtt 11 órakor estek egymás torkának az ellenfelek a távolról kifogástalan látszatnak örvedő szőregi küzdőtéren. Közelebb érve már szembeötlő volt hogy azért a gyepszőnyeget nézegetve itt sem utasítanának vissza egy kis javitásra szánt pénzösszeget ami az állapotokat illeti, vagy akár vizisílécet is osztogathatnának a pályán elterülő  4-5 nagyobb tarka posványfolthoz melyet az erjedés és a járulékos bagócsok már buzgón bekebeleztek. Mindenekfelett a lelátóról ebből vajmi volt csak észlelhetö. A pangó napsütés ez alkalommal sem kedvezett a frissességnek habár 4 Pazar találat igy is ékesítette a találkozó lefolyását. Játékosainkat Hazai csapathoz méltó fogadtatás ill ahoz dukáló törödés várta az öltözökben - minden játékos dressze a falon lógva fogadta tulajdonosát  ahogy  egy profi csaptnál ez illik, a játékos nevek egyenlőre még hiányoznak a mezek fonákjairól de ami késik nem múlik.  Öszintén bevallottan, a hazai fogadtatás nem igazán volt váratlan hisz a CSLSZ programfüzetében ismét mi voltunk a sorosak a vendéglátásban a megvariált foci -menetrend hétfői munkrendrendje miatt az IKV pálya nem tudott a rendelkezésünkre állni melynek okán a Szőregiek belementek abba is hogy a mai napon saját hazai gyöpükön fogják a vendégül látott alakulat látszatát mímelni. Száz szónak is egy a vége Személy-csere történt a hazai-vendég funkciók ismét elcserélödtek otthon a vendég Szentmisi (Szőregen) idegenben a hazai gárda a Szőreg II (természetesen hazai környezetben). Gáláns gesztus ez ellenfeleinktöl bár a helyzeten nem igen változtat. Játékosaink a mérközést követő bődületes kakas pörkölt evéssel, tuja ültetéssel koronázta meg hétfő délelőtti produktumát.

Krónika:
 
3.p: A sport-társ beljebb rendelt szöglettel felérö szabadrugást itél a fehérmezeseknek hozzávetölegesen a semmiért. A baloldalon Baján kísérte ki a labdát ám ennél a sporinál ugy nézki hogy egy szabályosnak vélhető megmozdulás is szabályellenesnek minősül. A beivelésből fejes gól születik : 0-1 az edzö finoman szólva pipa


7.p.: Somogyi bravúros átadással ugrasztja Bányikot középen a védök hátterébe hajtja végre az átvételt ezt követően leheletfinoman gurít a hosszúra azonban a kapufa útját állja gyors rögtönzött válaszának.

13.p: az égből vissza hulló labdát Mesits bicskaszerü-sarkazó mozdulattal továbbitja a  gólvonal irányába a zömök testalkatú kapusuk fölényesen éri utol még mielött probléma adódna belöle

14.p.: Sándort rúgják fel a kezdőkörtöl nemmessze a felívelés Bajáné majd Mesits csúsztat a kapura fejjel 16ról. Végállomás a kapus. 

17.p.:
az edző noszogatja csapatát: „Lőjél már neki egy kettöt messziről, középhátvéd létére a kapuban áll” hangzik a serkentés a partvonalfelöl melyet Tóth Z válaszképpen egy jó 30 ról eleresztett lövéssel reagál le nem sok híja volt.


29.p.: sokadik támadásunkat dolgozzuk ki ám a tréner látszólag aligha tud megnyugodni a hirtelen bekapott gól láthatóan felzaklatta ismét nógatja csapatát: „jólvan ygerekek ezt csináljuk tovább ez már kezd hasonlítani a játékra”! eként lelkesíti embereit. nem eredménytelenül , Szalai Bányik és Sándor háromszögelése következik a végállomás Sándor lövését leblokkolják szöglethez jutunk.

34.p.: Bíró tart egykis eligazítást a csunyabeszédet illetöen jókis parázs hangulat uralkodik a pályán nem csak a heveny napsütésnek köszönhetöen.

35.p.: Kele hatalmas védést mutat be a jobboldalon: útját állja a 20ról keresztbe laposan meglött labdának a kipattanóból lövés csattan a keresztlécen, gyúrónk jegyzi meg: „ legyen má nekik is egy kapufájuk” utalva mindezzel Bányik 7.perci megmozdulására.

39.p.: Váczi fut el a baloldalon a Szöregieknél ballal Kele mellett a rövid alsóba üti a labdát: 0-2

Félidő: „szedjétek már össze magatokat gyerekek. úgy játszotok velük ahogy akartok csak a helyzeteket kellene berúgni”  jön a sarkallás a kispadról

4.p.: Távoli lövéssel próbálkozunk mintha kevesebb lenne a labdajáratás lényegretöröbb agresszív futballt prezentálunk, Tóth Z. Félideji felpaprikázott idegállapota eredményeképp egymaga iramodik neki a jobboldalon majd jó 30ról ereszti meg iszonyatos elánnal iszonyatos nagy GÓL a kapus feje fölött a hálóba vágódik a játékszer. Baján hátraszaltóval ünnepel. 1-2

15.p.: Molnár be sárgul Kónya érkezik Somogyi helyére
16.p.: Baján jó 35 méteres szabadrúgása, vakmerő próbálkozás lett belöle.
26.p.: Baján tempósan indul meg a kezdökörböl. Keresztben elviharzó lövése inti csöndre a szőregieket egy pillanatra fagyos hangulatot idéz elő a 30 fokos melegben.

28.p.: Bányik Jobboldali szögletet kanyarít be Jáni tetszetősen fejjel csúsztatja tovább Tóth Z. várja a túloldalon amit mindjárt lövésre is kinál a kapu elöterébe érkezö Sándornak lövöcsel után 18 méterröl tekeri laposan a jobbalsóba 2-2

30.p.: Bányik is besárgul
33.p.: Kele úszik a levegőben a bal felső irányába onnan üti ki nagy szügségünk volt erre bizony!

34.p.: Jáni csúszik az ellenfelére a lendülete vitte csak nem volt benne szándékosság nem lett történt nagyobb baj . messzi szabadrugáshoz jut az ellenfél.

38.p.: Kovács akasztja meg támadóját taktikai szabálytalanság Sárgalap a jutalma

A mérkőzés hajrája fej fej melletti harcias küzdelemben kristályosodott ki ám a vezetö találatot egyik csapatnak sem sikerült megkaparintania, hátrányból egyenlító csapatunknak Szivből gratulálunk a lojális küzdelemért ez igen! Gratulálunk fiúk! Szép volt !

                                                                              

Partnereink, Szponzoraink

Szavazás

Hétvégi pontszám ? (Szekszárd/nők,Mindszent/férfiak)

6 (33.3%)
4 (33.3%)
3 (33.3%)
1 (0.0%)
0 (0.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

st [dot] mihaly [dot] fc [at] gmail [dot] com
szentmihaly [dot] kft [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6723 Szeged, Zöldfa u. 16.