St. Mihály SportEgyesület
Friss hírek:
2024. július 15. (hétfő)

Készen Állunk a Tavaszra

353a9686.jpg

A jövő keddi, Fradi elleni kupamérkőzéssel kezdetét veszi a tavaszi félév NBI-es csapatunk számára. Az utóbbi két hónapos kemény edzés után, sajnálatos veszteségeket és reményteli igazolásokat követően, céltudatosan vágunk neki a tavaszi kihívásoknak.

Erről tartottunk sajtóeseményt a Bistoránt étteremben.

Tavaszi célunk, hogy legalább 15 pont megszerzésével, feljebb kerüljünk a tabellán, az idény végére a 7-8. helyen végezzünk. Egyértelműen felfelé nézünk, nem a kieső helyek irányába.

Koncz Zsolt vezetőedző sajtótájékoztatónkon kifejtette, hogy meglátása szerint a kijelölt célt a mostani kerettel teljesíteni kell, és ha a lányok jó közösséget alkotnak, szép eredmény születhet. 

Újonnan érkezett játékosaink is megerősítették céljainkat, Sanda Malesevic, visszatérő játékosunk azt nyilatkozta, otthon érzi magát a csapatnál, és úgy gondolja, készen állunk a tavaszi megmérettetésekre. Új támadónk, Ivana Trbojevic kiemelte, hogy a baráti fogadtatás csapatunk részéről megkönnyítette a beilleszkedést.

Bizakodva tekintünk tehát előre, tehetséges fiatal, és , tapasztaltabb játékosainkból álló, jó kor összetételű kerettel igyekszünk beváltani a reményeinket.

KÉSZ-Szent Mihály Szeged 2023 tavaszi kerete: 

Új igazolások:

Sanda Malesevic

Ivana Trbojevic

Anastasija Krstovic

Koszo Sydney

Meglévő játékosaink:

Csontos Zsanett

Tornyi Zita

Farkas Nina

Sajti Krisztina

Micic Sladana

Papp Szidónia

Marcea Denisa-Larisa

Balázs Bettina

Milana Knezevic

Nagy Vivien

Pilán Tímea

Lovászi Zsuzsanna

Nagy Lilla

Suták Dorka

Futaki Fruzsina

Vincze Noémi

Juhász Enikő

Csapó Zsófia

Németh Zsófia Peónia

Fischer Márta

Rabi Ramóna

Pallagi Vanda

Balázs Evelin

Mocsári Nikolett

Palotás Petra

 

Hálásak vagyunk támogatóinknak, a Divian Kft-nek, Szeged Megyei Jogú Városának, és Fő szponzorunknak, a KÉSZ csoportnak, melynek vezérigazgatója, Vida Tamás egy optimista üzenettel bíztatja csapatunkat:

„A KÉSZ Csoport szegedi gyökerű felelős vállalatcsoportként mindig is fontosnak tartotta a helyi kulturális és sportélet támogatását. Ennek okán rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy hosszú ideje támogathatjuk a már első osztályú St. Mihály FC női futballcsapatát. A hölgyek az elmúlt időszakban megmutatták, hogy a közös munkának valóban beért a gyümölcse, és képesek helytállni az ország legjobb csapatai között. Reméljük, hogy az idény végén már akár egy dobogós csapatot köszönthetünk a Cégcsoport támogatottjai között, amelyhez az új igazolások is hozzájárulhatnak."

 

Partnereink, Szponzoraink

Szavazás

Hétvégi pontszám ? (Szekszárd/nők,Mindszent/férfiak)

6 (33.3%)
4 (33.3%)
3 (33.3%)
1 (0.0%)
0 (0.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

st [dot] mihaly [dot] fc [at] gmail [dot] com
szentmihaly [dot] kft [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6723 Szeged, Zöldfa u. 16.