St. Mihály SportEgyesület
Friss hírek:
2024. június 12. (szerda)

Az utolsó forduló, eredményeink

dsc-5554.jpg

Véget ért a 2022/23-mas bajnoki év az NBI-nek, csapatunk a tabella nyolcadik helyén végzett. Gratulálunk a csajoknak, és köszönjük mindenkinek az egész éves munkát!

 

2023. május 15. hétfő

 

Csongrád-Csanád megyei U19 ’A’ felsőház 7. forduló

14:00 Szentmihály

St. Mihály FC – DAFC Szeged 0-17 (0-5)

St. Mihály: Polgár T., Mórocz G., Simkó K., Török M., Barczány K., Kovács B., Miklós B., Nagy G., Ferge A., Nagy N., Kovács N.

Edző: Belaidi Ajád

 

2023. május 20. szombat

 

Leány országos U15 26. forduló

11:00 Tápé

St. Mihály FC – ETO FC Győr 5-0 (1-0)

Gólszerzőink: Barna Mónika 3, Dobos Emese 2.

Játékosaink: Vasi A., Barna B., Veres D., Purcsi L., Boruzs B., Kálló T., Barna M., Csonka V., Dobos E., Papdi J., Siket Sz., Rózsa S., Gyovai K., Bány B., Kovács R., Mészáros N., Medgyesi Zs., Boros-Kovernyik N.

Olajos Csaba értékelése: „Nagyon boldog vagyok, hogy azokat az elemeket, amelyeket a héten, de a szezon eleje óta gyakorolunk, egyre nagyobb mértékben látom vissza a mérkőzésen. A mai napon minden klappolt, a stabil védekezés mellé labdával is magabiztosak voltunk, a mérkőzés nagy százalékában nálunk volt a labda. Ennek köszönhetően végig maradt erőnk építkezni. Szereztünk öt gyönyörű gólt, de úgy gondolom, a mezőnyjátékunk adja meg ennek a győzelemnek az igazi értékét! A csapat minden tagja maximálisan koncentrált és fegyelmezett volt, ennek köszönhetően is érintetlen maradt a hálónk, jól lezártuk az ellenfél támadási lehetőségeit. Összességében nagyon - de nagyon! - büszke vagyok a lányokra, megdolgoztak ezért! Van még két mérkőzésünk, úgy készülünk, hogy a lehető legjobb játékunkat vigyük a pályára, ahogy ezen a mérkőzésen tettük!”

 

Leány országos U17 26. forduló

13:00 Tápé

St. Mihály FC – ETO FC Győr 1-1 (1-0)

Gólszerzőnk: Bozóki Csenge

St. Mihály: Aradi J., Fischer M., Horváth L., Bagi L., Sovány D., Balázs E., Szabó D., Gyémánt K., Futaki F., Bozóki Cs., Palotás P., Arnold S., Flach D., Gligor E.

Hadár Attila: „Az első félidőben le kellett volna zárnunk a mérkőzést, sajnos ez nem sikerült, hiába voltunk mezőfölényben, csak egy gólt sikerült lőnünk! A második játékrészre rányomta a bélyegét a nagy meleg, az első kaput eltaláló lövéséből kiegyenlített a Győr! Nagyon kellett volna a három pont, egy picit több koncentráció hiányzott, jövőhéten javítani kell a Diósgyőr ellen!”

 

Leány regionális U19 D-K 21. forduló

14:00 Szolnok

Szolnoki MÁV FC – St. Mihály FC 10-0 (7-0)

St. Mihály: Panyor K., Matók K., Szabó E., Csuzi A., Szebegyinszki B., Máté K., Bihari R., Borda N., Nánási P., Gémes K., Varga B., Kovács B.

Edző: Török Bence

 

Leány regionális U16 D-K 18. forduló

14:00 Monor

Monori SE – St. Mihály FC 13-0 (6-0)

St. Mihály: Lantos N., Danyi A., Palatka N., Gödő L., Topal J., Tóth K., Losonczi J., Darabont B., Tóth K., Ágoston V.

Edző: Tóth László

 

2023. május 21. vasárnap

 

Simple Női Liga NBI 22. forduló

14:00 Győr

ETO FC Győr – KÉSZ-St. Mihály Szeged 5-1 (3-1)

Gólszerzőnk: Németh Zsófia Peónia

KÉSZ-St. Mihály Szeged: Csontos Zs. – Koszo S. (Balázs E. 88’), Marcea D. (Micic S. 70’), Farkas N., Papp Sz., Sajti K., Knezevic M. (Tornyi Z. 73’), Malesevic S., Balázs B. (Suták D. 70’), Trbojevic I., Németh Zs. (Palotás P. 70’), - Krstovic A., Csapó Zs., Lovászi Zs., Juhász E., Fischer M.

Koncz Zsolt: „A bajnokság alatt teljesítettük a célt, és Győrben is tisztesen helyt álltak a lányok. Köszönjük a szurkolóknak, hogy kitartottak mellettünk az egész bajnokság alatt.”

 

 

Csongrád-Csanád megyei U19 ’A’ felsőház 8. forduló

15:30 Mórahalom

Mórahalmi VSE - St. Mihály FC 6-3 (1-1)

Gólszerzőink: Kovács Bende, Nagy Norbert, Ferge Attila

St. Mihály: Faragó M., Simkó K., Kopasz B., Barczány K., Ferge A., Kovács B., Miklós B., Nagy G., Nagy N., Kovács N., Török M., Polgár T., Szabó A.

Edző: Belaidi Ajád

 

 

Partnereink, Szponzoraink

Szavazás

Hétvégi pontszám ? (Szekszárd/nők,Mindszent/férfiak)

6 (33.3%)
4 (33.3%)
3 (33.3%)
1 (0.0%)
0 (0.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

st [dot] mihaly [dot] fc [at] gmail [dot] com
szentmihaly [dot] kft [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6723 Szeged, Zöldfa u. 16.