St. Mihály SportEgyesület
Friss hírek:
2024. május 13. (hétfő)

Az utolsó bajnokik eredményei

349831587-1009901286838243-126213973557659684-n.jpg

A leány utánpótlás idei utolsó hetét zártuk.

Az U19 kétszer is pályára lépett, nehéz meccsek vannak mögöttük, sok munkával és kitartással a negyedik helyen végeztek a bajnokságban, gratulálunk nekik!! Az U17 legyőzte a bajnokcsapat Puskást az utolsó fordulóban, gyönyörű szerepléssel hatodikként zárták az idényt. Az U15 nyolcadik lett, nagyon sokat fejlődtek a lányok, Olajos Csaba kiemelte, hogy csapatként és egyénileg is sikerült fejleszteni az évben. 

A megyés fiúknak sikerült hozni a papírformát idegenben is, reméljük, hogy az utolsó meccs is ilyen jó lesz majd.

A hetet a fiú U19 zárta Csongrád ellen, a srácok a felsőház ötödikjei lettek. Szép volt, fiúk!

 

 

2023. június 1. csütörtök

 

Leány országos U19 26. forduló

13:00 Győr

ETO FC Győr – St. Mihály FC 1-1 (1-1)

Gólszerzőnk: Bozóki Csenge

St. Mihály: Fischer M., Horváth L., Juhász E., Farkas N., Bozóki Cs., Balázs E., Aradi J., Nagy L., Futaki F., Palotás P., Csapó Zs., Talpai T., Szalkai E., Buknicz K.

Fábián-Saleh Houssam értékelése: „Nem sikerült jól kezdeni a találkozót. Már a meccs elején megszerezte a vezetést a Győr. Talán az utazás, a fülledt meleg és a szezon végi fáradtság is közre játszhat abban, hogy nehezebben pörögtek fel a lányok, de a bekapott gól után valamelyest helyreállt a rend. 

Jóval többet volt nálunk a labda, tudtuk diktálni a játék iramát, viszont a támadó zónában rendre hiba csúszott a játékba. Rossz döntések és megoldások, pontatlan passzok jellemezték a csapatot. A félidő utolsó perceiben így is sikerült egyenlíteni.

A második félidőben is hasonló volt a játék képe, és ez igaz arra is, hogy az utolsó harmadban rendre belehibáztunk. Így nem sikerült a győztes gólt megszerezni.

Elégedetlenek vagyunk, mert az elmúlt két bajnokiból többet szerettünk volna kihozni.

Nehéz lesz, de a hétvégén szépen akarunk búcsúzni ettől a hosszú és fárasztó szezontól, de ha nem tudunk egy lapáttal még rátenni, akkor ez nem lesz egyszerű!”

 

2023. június 3. szombat

 

Leány országos U17 28. forduló

13:00 Felcsút

Puskás Akadémia FC – St. Mihály FC 2-3 (1-1)

Gólszerzőink: Horváth Lara, Suták Dorka 2

St. Mihály: Aradi J., Fischer D., Horváth L., Bagi L., Sovány D., Suták D., Balázs E., Szabó D., Futaki F., Bozóki Cs., Palotás P., Arnold S., Flach D., Gyémánt K., Gligor E., Vajda Zs.

Hadár Attila nyilatkozata az utolsó mérkőzésről és az idényről: "Nagyon örülök, hogy egy ilyen győzelemmel sikerült lezárnunk a bajnokságot! A mai mérkőzésen mindenki a maximumot nyújtotta, nagyon büszke vagyok a Lányaimra! 

Nagyon hosszú bajnokságon vagyunk túl, szeretném megköszönni a vezetőségnek, az edző kollégáimnak, az U17-es stábomnak, a játékosaimnak, illetve a szülőknek a rengeteg munkát és támogatást! Rengeteg munka van ebben a 6. helyezésben, viszont egy kis szerencsével a 4. hely sem lett volna elérhetetlen! 

Nagyon sok sikert szeretnék kívánni a 2006-os születésű Lányoknak, Ők már a következő bajnokságban az U19-s keret tagjai lesznek, illetve felnőtt Nb1-es kerettagok! 

Köszönöm és hajrá St. Mihály!"

 

Leány országos U15 28. forduló

13:00 Felcsút

Puskás Akadémia FC – St. Mihály FC 9-0 (3-0) 

St. Mihály: Vasi A., Barna M., Veres D., Purcsi L., Boruzs B., Mikó H., Csonka V., Dobos E., Papdi J., Siket Sz., Rózsa S., Gyovai K., Budai R., Kovács R., Mészáros N., Medgyesi Zs., Boros-Kovernyik N.

Olajos Csaba évzáró értékelése: „Szomorú vagyok, hogy nem úgy zártuk az évet ahogy szerettük volna. Enerváltak, dekoncentráltak voltunk az elejétől fogva, nem tudtuk felvenni a meccs ritmusát. A második félidőben volt 15 perc, ahol pályán sem voltunk szinte, így tudott kialakulni ez az eredmény. 

Túllépve ezen, és az egész szezont tekintve büszke vagyok a lányokra, nagy fejlődésen mentek keresztül egyéni és csapatszinten is! Van akivel az első edzésétől kezdve fejlődünk, van aki időközben érkezett, nagyszerű kis közösséggé váltak. A magasabb korosztályba lépők tudják a dolgukat, helyt fognak állni az U17-ben is! 

Mindenkinek köszönöm a példás szorgalmát-hozzáállását a szezonban!”

 

Csongrád-Csanád megyei II. osztály 29. forduló

17:30 Apátfalva

Apátfalva SC – St. Mihály FC 2-3 (1-1)

Gólszerzőink: Fábián-Saleh Houssam, Baján Zoltán, Beliadi Ajád

St. Mihály: Török M., Csobán R., Csobán K., Kopasz B., Belaidi A., Baján Z., Farkas Á., Klippel Á., Fábián-Saleh H., Nagy N., Andróczki T., Vér D., Noska D., Farkas B

Edző: Pikó László

 

2023. június 4. vasárnap

 

Leány országos U19 28. forduló

16:00 Tápé

St. Mihály FC – Puskás Akadémia FC 2-4 (1-1)

Gólszerzőink: Sovány Dorina, Szabó Dóra

St. Mihály: Csapó Zs., Sovány D., Juhász E., Farkas N., Suták D., Balázs E., Szabó D., Sajti K., Futaki F., Nagy L., Palotás P., Talpai T., Horváth L., Aradi J., Szalkai E.

Fábián-Saleh Houssam értékelése: „Az egyik szemünk sír,a másik nevet..

Sír, mert vereséget szenvedtünk egy olyan mérkőzésen, ahol gyakorlatilag a játékidő nagy részében dominálni tudtunk, és mi diktáltuk az iramot, de az egyébként masszív és jó erőkből álló ellenfelünk szerzett a ki nem kényszerített hibáinkból gólokat.

Nevetünk, mert sikerült az utolsó bajnokin újra szép játékot nyújtani, és így búcsúzni az idei szezontól! 

Gratulálok a lányoknak az elért negyedik helyhez, valamint köszönöm mindenkinek az egész éves munkáját!

Az utánpótlásból kiöregedő játékosoknak hosszú és sikeres felnőtt pályafutást kívánok!"

 

 

Csongrád-Csanád megyei U19 ’A’ felsőház 10. forduló

16:00 Csongrád

Csongrád – St. Mihály FC 5-0 (2-0)

St. Mihály: Kajcic G., Mórocz G., Faragó M., Simkó K., Kopasz B., Barczány K., Kovács B., Juhász R., Barbócz M., Nagy N., Török M., Szabó A., Miklós B.

Edző: Belaidi Ajád

Partnereink, Szponzoraink

Szavazás

Hétvégi pontszám ? (Szekszárd/nők,Mindszent/férfiak)

6 (33.3%)
4 (33.3%)
3 (33.3%)
1 (0.0%)
0 (0.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

st [dot] mihaly [dot] fc [at] gmail [dot] com
szentmihaly [dot] kft [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6723 Szeged, Zöldfa u. 16.